Texte felicitari de Craciun

Mesaje pe care le poti trimite de sarbatori!

Texte pentru felicitari

Cu fiecare fulg de nea ne apropiem de un an nou pe care vreau sa il petrecem numai in fericire, bucurie, dragoste! La multi ani!
-
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
-
Bucuria vine din lucruri marunte; Linistea vine din suflet, Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un an nou fericit!
Zboara acest mesaj de sarbatori ca o pasere maiastra, fie ca linistea, caldura si bucuria sa umple sarbatorile dumneavoastra
-
Sarbatori fericite! Sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Ca de obicei, sa ne adunam in jurul bradului alaturi de familie si de cei dragi, sa lasam lumina Craciunului sa ne patrunda in case si sa ne bucuram de magia sarbatorilor. La multi ani!
-
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie. "La Multi Ani"
Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!!!
-
Sfintele Sarbatori sa te gaseasca fericita si sanatoasa si sa iti aduca tot binele din lume. Un An Nou fericit si bogat. LA MULTI ANI!
-
Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite. LA MULTI ANI!
Pagina 2 din 3
Inapoi - InainteMeditatii Matematica