Texte felicitari de Craciun

Mesaje pe care le poti trimite de sarbatori!

Texte pentru felicitari

Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc si daca se poate toate la un loc. La multi ani!
-
Magia sarbatorilor de iarna sa-ti aduca multa liniste in suflet, bucurii, implinirea viselor si mai ales, multe cadouri si surprize placute. La multi ani pentru anul nou 2009!
-
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru dumneavoastra si familie. "La Multi Ani"
Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit. Craciun Fericit si un An Nou mai bun!
-
Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!
-
Sarbatori fericite! Sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Ca de obicei, sa ne adunam in jurul bradului alaturi de familie si de cei dragi, sa lasam lumina Craciunului sa ne patrunda in case si sa ne bucuram de magia sarbatorilor. La multi ani!
Bucuria vine din lucruri marunte; Linistea vine din suflet, Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre! Un an nou fericit!
-
Zboara acest mesaj de sarbatori ca o pasere maiastra, fie ca linistea, caldura si bucuria sa umple sarbatorile dumneavoastra
-
Sfintele Sarbatori sa te gaseasca fericita si sanatoasa si sa iti aduca tot binele din lume. Un An Nou fericit si bogat. LA MULTI ANI!
Pagina 2 din 3
Inapoi - InainteMeditatii Matematica