Texte felicitari de Craciun

Mesaje pe care le poti trimite de sarbatori!

Texte pentru felicitari

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata. CRACIUN FERICIT
-
La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
-
Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa iti aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca. Sarbatori Fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an. La Multi Ani!!!
Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui, darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!
-
La mult ani si bucurii Pentru voi iubiti "copii"! La multi ani si sanatate Ca-i mai buna decat toate! Numai bine va doresc Pentru ca mult va iubesc!!!
-
Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.
Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da putere sa fim mai buni, mai generosi si mai curajosi. Sa indraznim sa visam si sa speram mai mult, sa credem cu tarie ca anul ce va incepe va fi mai rodnic si mai fericit. Craciun Fericit si un An Nou mai bun!
-
Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
-
Dragii mei, a venit si mult asteptatul Craciun! Va doresc sa aveti parte de tot ceea ce este mai frumos in viata, Mosu' sa va aduca tot ceea ce va doriti si fiecare fulg de nea sa aduca in sufletele voastre multa fericire si iubire! Sarbatori Fericite!
Pagina 1 din 3
Inapoi - InainteMeditatii Matematica