Texte felicitari de Craciun

Mesaje pe care le poti trimite de sarbatori!

Texte pentru felicitari

Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!!!
-
Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
-
Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
La mult ani si bucurii Pentru voi iubiti "copii"! La multi ani si sanatate Ca-i mai buna decat toate! Numai bine va doresc Pentru ca mult va iubesc!!!
-
Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite. LA MULTI ANI!
-
Fie ca sarbatoarea Craciunului sa iti umple sufletul de bucurie,sa iti aduca pace si liniste in suflet,iar lumina lui minunata sa iti lumineze in continuare pasii in viata. CRACIUN FERICIT
Cu fiecare fulg de nea ne apropiem de un an nou pe care vreau sa il petrecem numai in fericire, bucurie, dragoste! La multi ani!
-
La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.
-
In contul tau nr. 2009, la banca "viata" am depus 365 de zile de fericire, sanatate, dragoste si bucurii! Bucura-te atunci cand il vei goli! La Multi Ani 2009!
Pagina 1 din 3
Inapoi - InainteMeditatii Matematica